#dansstorm

DANSSTORM

DANSSTORM is het rondtrekkende dansfestival van Danspunt. Voor de eerste editie bestormden we Kortrijk met dans🌪 . Voor de tweede editie trekken we naar Mechelen, van 15 t.e.m. 17 september.

 

Programma

Het volledige programma staat online. 

Ontdek in het programma alle voorstellingen samengesteld door Danspunt en RADAR. In de brede waaier van korte en lange voorstellingen, solo of in groep, interactief of gewoon om te kijken, vindt iedereen wel wat! Geniet ook van de danskortfilms en ontdek wat je met de allerkleinsten kan bekijken.

Eerder een doener dan een kijker? We organiseren ook een hoop dansinitiaties voor jong en oud. Ook zonder danservaring verwelkomen we je graag.

Daarnaast voorziet nog een handjevol randactiviteiten de stad van dans en sfeer. Zijn je dansbenen daarna nog niet moe? Dan trekken we je graag mee naar onze silent disco!

Bereid je voor om een hoop Mechelaars aan het dansen te zien. Zij schreven zich in via onze open call en geven het beste van zichzelf tijdens optredens en initiaties.

We verwelkomen je graag op de openingsavond op vrijdag voor een welkomstwoordje, twee openingsvoorstellingen en de silent disco.

Zien we je daar?