#dansstorm

Dit was Dansstorm Mechelen

Amina Iddrisu - Loïc Verhauwen

“Met ons ‘Danstheatergezelschap in oprichting’ brachten we mensen samen die net als ons willen improviseren, co-creëren, experimenteren. Een droom die we al lang hadden, maar DANSSTORM gaf ons het laatste duwtje om die te realiseren.”

– Suzanne Demesmaeker, De Danserij

Tiene Carlier

“Onwaarschijnlijke programmatie, er was letterlijk in elke hoek van de stad dans. Ik pikte enkele ontroerende voorstellingen mee en genoot van de sfeer.”

– Toeschouwer

dikselspixels

“De meest verrassende avond van de zomer van 2023… Silent Disco-dansen onder de sterren, aan de voet van de Romboutstoren in Mechelen. Bedankt voor vastleggen op beeld van de magische sfeer.”

Line Van Assche, DJ 

De Ron S. Photography

Het is ongelooflijk wat jullie hebben samengesteld. Zoveel verschillende dansstijlen en culturen vertegenwoordigd. Ik denk echt dat het een geweldig weekend wordt. Bedankt dat ik hier deel van mag uitmaken.”

– Ed People, content creator

Tine Declerck

“Het was absoluut een leuke ervaring. Bij paaldans is de drempel een stuk hoger om initiaties te organiseren, maar het is toch gelukt en we kregen ook oprechte vragen omtrent onze organisatie. We vonden het fijn aanwezig te zijn!”

– Karin Vandaele, lesgever paaldans

Tom De Boeck

“Zaterdag was ik aanwezig op Dansstorm in Mechelen, een heel fijne ervaring. De straten en pleinen waren mooi versierd met de kleurrijke vlaggetjes. Er was een vrolijke sfeer bij de dansacts en initiaties. Jullie hebben dit knap georganiseerd, proficiat!”

Stefanie Bladt, enthousiaste deelnemer

Tom De Boeck