#dansstorm

Toegankelijkheid

We verwelkomen alle lichamen op Dansstorm! 

 

Rolstoeltoegankelijk

Meeting point De Kruidtuin is berijdbaar voor rolstoelgebruikers dankzij de brede paden. De ingangen via de Bruul en de Pitzemburgstraat zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens. De ingang langs de Zandpoortvest, naast het ViaVia Reiscafé is door de steile helling minder toegankelijk. 

Het grootste deel van de locaties op Dansstorm zijn rolstoeltoegankelijk. Mail ons voor meer info over activiteiten waaraan we geen rolstoelicoontje toevoegden (dansstorm@danspunt.be). We beantwoorden graag je bezorgdheden.

Er is een toilet voorzien dat toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Je vindt de toiletten in de Kruidtuin links achter de zomerbar.

 

Stiltekamer

Op zondag 17 september wordt een stiltekamer opengesteld bij BlinkOut van 13u tot 18u.

De Stiltekamer is een warme en prikkelarme plek waar je even uit de stroom van activiteiten kan stappen en ruimte krijgt om te herladen. Een rustpunt en oplaadplek om terug op eigen ritme te komen.

Heb je vragen over de toegankelijkheid van de stiltekamer? Stuur een mailtje naar dansstorm@danspunt.be.

Meer info over de stiltekamer vind je hier.

 

Danspunt zet in op de toegankelijkheid van al haar events, ook van DANSSTORM. Maar ook wij willen blijven groeien. Feedback, suggesties, vragen welkom op dansstorm@danspunt.be.