#dansstorm
Performance
  • Zondag 14:30 — 14:55

Dit project is toegevoegd aan je favorieten.

×

SO'FAR

Johann Clapson & Sidonie Fossé (Opinion Public Dance Company)

Een man houdt van dagdromen. Hij is aan zijn sofa gekluisterd, maar probeert op allerlei manieren aan zijn isolement en verveling te ontsnappen. Zijn verbeelding is zijn grootste redding: alles wat hij niet echt kan ervaren, al die verwachtingen en verlangens, kan hij met zijn creativiteit toch waarmaken. Misschien kan hij zelfs de vrouw van zijn leven creëren?

SO’FAR is een poëtisch stuk dat dans en acteren combineert. Een innemende mix van humor, poëzie en verdriet. De voorstelling kon op heel wat bijval rekenen, o.a. op de International Choreographic Competition in Hannover, De Dansvitrine en Tanzplattform in Bern, waar het twee prijzen won. Nu is het de beurt aan de straten van Mechelen om zich door dit magische duet te laten betoveren!

Johann Clapson en Sidonie Fossé volgden opleidingen aan het Conservatoire Supérieur de Paris, de Princess Grace Academy en de Ecole National Supérieur de Marseilles. Ze ontmoetten elkaar op de Rudra Béjart School in 2007 en zijn sindsdien onafscheidelijk, zowel in het leven als in het werk. Samen zetten ze hun weg verder bij het Béjart Ballet Lausanne. In 2010 richtten ze in België het gezelschap Opinion Public Company op.

De rol van Sidonie wordt op Dansstorm gedanst door Larissa Dorella.

Organisatie: Danspunt

Kruidtuin - openluchttheater

De performance gaat door in het openluchttheater in de Kruidtuin.

Openluchttheater

Tickets

Gratis – kom spontaan eens langs

Toegankelijkheid

Wie zich voortbeweegt in een rolstoel kan plaatsnemen links en rechts van de laagste rij van het theater. Laat ons gerust je noden en bezorgdheden weten. We zijn beschikbaar om je te assisteren.