#dansstorm
DansinitiatieWorkshop
  • Zondag:
  • Zondag:
  • Zondag:

Dit project is toegevoegd aan je favorieten.

×

So you think you can dance ... salsa/afrobeat/dabke

Refu Interim vzw

Refu Interim vzw is een organisatie die vrijwilligerswerk zoekt voor mensen die nieuw zijn in België. Sinds 2019 zijn we ook actief in regio Kortrijk. Bergen goesting, motivatie én energie om her en der binnen organisaties en diensten de handen uit de mouwen te steken, maar ook oneindig veel talenten en skills brengen zij met zich mee.
Voor Dansstorm selecteerde Refu Interim 3 van hun beste dansers uit 3 verschillende werelddelen. Elk brengen zij een dansstijl uit eigen thuisland: salsa uit Venezuela, afrobeat uit Senegal en Palestijnse dabke! So you think you can dance? Laten we samen de proef op de som nemen, en kom het samen met ons uitproberen!

11u - 12u30: Salsa
14u - 15u30: Afrobeat
16u30 - 18u: Dabke

De 3 lesgevers zijn vrijwilligers van Refu Interim. Sommigen gaven in hun thuisland dansles, of hebben hier een eigen dansgroep opgericht:
- Milagros Taborda Navarro is afkomstig uit Venezuela en draait haar hand niet om voor enkele salsa, bachata of merengue danspassen.
- Steven Bienvenu Mendy is van Senegal en heeft een eigen dansgroep. Hij leert ons de kneepjes van afro dance!
- Orkidea is een Palestijnse dansgroep uit Gent en deelt met veel passie het plezier dat dabke dansen bij de mensen brengt.

Organisatie: Refu Interim vzw

Broelkaai 6 - tuin of Leieboorden

Broelkaai 6

Afhankelijk van het weer zullen de workshops doorgaan voor Broelkaai 6, op de verlaagde Leieboorden, of in de tuin van Broelkaai 6.

Tickets

We vragen om op voorhand in te schrijven (via inschrijvingslink) en op de dag zelf €5 cash mee te brengen. Dit geld gebruiken we om onze workshopgevers te vergoeden.

TICKETS