#dansstorm
Dansinitiatie
  • Zondag:
  • Zondag:

Dit project is toegevoegd aan je favorieten.

×

Openlessen hiphop

10-11u: Beginners. Wie kennis wil maken met hiphop moet in deze initiatie zijn! Je leert er de basismoves en termen, uiteraard op een toffe beat! We starten met een opwarming om vervolgens te focussen op enkele basis technieken en te eindigen met een choreo.

11-12u30: Gevorderden. In deze initiatie kunnen dansers met basiskennis van hiphop zich helemaal uitleven! We gaan aan de slag met je basistechnieken en gebruiken ze in onze choreografie. Naast het danstechnische focussen we in deze lessen ook heel sterk op muzikaliteit en flow. Pik dus zeker deze les mee als je zin hebt in een dansuitdaging!

Lesgeefster Laura Simons volgt al sinds ze klein was lessen bij Polydans. Ze begon met hedendaags en ballet, daarna kreeg ze de hiphop feel al snel te pakken. Door het brede dansaanbod in Kortrijk kon ze verschillende workshops bij professionele, hedendaagse choreografen meepikken. Daarnaast volgde ze verschillende urban workshops om ook haar hiphop technieken bij te schaven. Ondertussen geeft ze al 10 jaar les hiphop en focust ze tijdens haar lessen op de dynamiek tussen kracht en flow. Daarbij probeert ze vooral de positieve vibe van dansen over te brengen.

Organisatie: Polydans

Groeningeheem

Passionistenlaan 1A

Terras van de Jeugdherberg

Tickets

Gratis – kom spontaan eens langs