#dansstorm
Bal of feestPerformance
  • Vrijdag 22:00 — 22:15

Dit project is toegevoegd aan je favorieten.

×

My House

Junior Akwety, Zach Swagga en Abel Baeck

MY HOUSE is een show waarin de cultuur rond housemuziek centraal staat. In deze interdisciplinaire voorstelling worden dans en muziek gecombineerd met speciale aandacht voor interactiviteit met het publiek. Het is een genre dat wereldwijd enthousiasme opwekt. Dit verhaal is geïnspireerd door een passie en een behoefte aan expressie. Het wordt op het podium een dialoog tussen originele muziek met zang, performance en een opwindende choreografie die de liefde zou laten zien die wij, toegewijde artiesten, hebben voor deze “HOUSE” cultuur.

Choreograaf Zach Swagga danst al meer dan 20 jaar house muziek. Hij heeft deelgenomen aan meerdere internationale competities zoals “Juste Debout” en won verschillende prijzen. Hij heeft een passie voor housecultuur en is actief betrokken bij zijn gemeenschap, waar hij dansers traint.
Abel Baeck, een jonge componist die is afgestudeerd aan het koninklijk conservatorium van Antwerpen en al van jongs af aan een passie heeft voor elektronische muziek. Als producer zal hij de originele muziek voor de show componeren.
Junior Akwety, acteur en zanger, is de stem achter de muziek en de teksten. Sinds 2016 heeft hij getekend bij het Brits-Amerikaanse deephouse label “All day i dream”.

Door Junior Akwety & Zach Ntambwe

dans: Zach Swagga
performer: Junior Akwety & Abel Baeck
muziek editing en mixing: Abel Baeck & Junior Akwety
foto: Victoriano Moreno
met de steun van: Radar, Stad Mechelen, Stad Antwerpen, ’t Arsenaal, Mestizo Art Platform

Organisatie: RADAR

Kruidtuin - dansvloer

Tickets

Gratis – kom spontaan eens langs