#dansstorm
Performance
  • Zaterdag 15:30 — 16:00

Dit project is toegevoegd aan je favorieten.

×

JOBO

Amina Iddrisu

“Hoe was het op school?” en “wat eten we vanavond?” zijn waarschijnlijk de meest gestelde vragen tussen ouder en kind. Maar wat als je verder wil gaan, dieper wil graven? En wat als je bovendien niet dezelfde moedertaal hebt? Jobo is een gesprek tussen ouder en kind, waar woorden onmogelijk voldoende zeggen. Dus spreken dochter / danseres Amina Iddrisu en vader / percussionist met beweging en muziek, een taal die hen dichter bij elkaar brengt dan woorden ooit zouden kunnen.

Amina Iddrisu is danseres, talentcoach en theatermaker met een passie voor delen. Ze voelt zich naar eigen zeggen nergens zo vrij als op een podium. Ze danste o.a. in producties van fABULEUS en hetpaleis. Voor Jobo staat ze samen op de vloer met haar vader Babs Jobo, een Ghanese percussionist die o.a. djembé en conga speelde bij Wawadadakwa en Shakara United.

Organisatie: Danspunt

Kruidtuin - openluchttheater

De voorstelling gaat door op 2 locaties: om 15:30 in de Kruidtuin (openluchttheater) en om 17:30 op de Grote Markt.

Openluchttheater

De performance gaat door in het openluchttheater in de Kruidtuin.

 

Tickets

Gratis – kom spontaan eens langs

Toegankelijkheid

Om 15u30 in de Kruidtuin in het openluchttheater en om 17u30 op de Grote Markt

 

Wie zich voortbeweegt in een rolstoel kan plaatsnemen links en rechts van de laagste rij van het theater. Laat ons gerust je noden en bezorgdheden weten. We zijn beschikbaar om je te assisteren.