#dansstorm
Dansinitiatie
  • Zondag:
  • Zondag:
  • Zondag:

Dit project is toegevoegd aan je favorieten.

×

Dansinitiatie Biodanza - Wij zijn beweging

In Biodanza staat 'leven' centraal en nodigt je uit om het leven te dansen. Biodanza is een echte vreugdebrenger waarbij muziek, plezierige bewegingen, dansen, contact en ontmoeting hand in hand gaan.
Effecten van Biodanza :
. Je voelt je vitaler, spontaner en energieker
. Versterkt gevoelens van zelfvertrouwen, waardering, geluk en harmonie
. Creëert empathie, verbinding en samenhorigheid
. Stimuleert plezier en contact
. Je bent meer ontspannen, je ervaart minder angst en stress
Biodanza is een zachte én krachtige ervaringsgerichte methode die persoonlijke ontwikkeling stimuleert, verfijnde vaardigheden op een progressieve wijze aanbiedt zodat je in je eigen ritme deze krachtige bron van vernieuwing en vitalisering kan integreren.

BIODANZA VOOR VOLWASSENEN MET ANN
Ann is een Biodanza professional, pionier in West-Vlaanderen, die haar vaardigheden en kwaliteiten ten dienste stelt om projecten van hoge menselijke en professionele waarde aan te bieden. Zij is Biodanzadocente in Brugge en Kortrijk, verbonden aan de Biodanzaschool van Antwerpen&Scuolatoro Unipib Milaan, lid van de internationale Biodanzavereniging AIPOB. Ann legt zich toe op het geven van verfijnde en verdiepende sessies met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling en de expressie van jouw identiteit.
Specialisaties : De Reis van de Held – Dansen met de 12 archetypes van de beroemde psycholoog Carl Gustav Jung ( by Michela San Pietro & Sonia Zavoli ) en Biodanza IN de natuur ( by Eliane Matuk ).

Organisatie: De Resonantie - Ann Vanhooreweder

Graaf Gwijde Van Namenstraat 7

Tickets

Gratis - Wel je ticket vooraf reserveren.

TICKETS