#dansstorm
Performance
  • Zondag 16:00 — 17:00

Dit project is toegevoegd aan je favorieten.

×

4AQUA

Solange Theys

Laat je door Solange Theys meevoeren op de golven van de zee. 4AQUA neemt je mee op een emotionele reis langs de verschillende stemmingen die de zee kan oproepen: van kalm en sereen tot tumultueus en stormachtig.

In de voorstelling vermengen de performers moderne dans met Butoh, een dansstijl die haar wortels heeft in Japan en waarbij de bewegingen diepgaande betekenissen in zich dragen. Samen met de live muziek van Steven Vrancken maken de dansers van 4AQUA een intieme en meeslepende ervaring.

Solange Theys heeft jaren ervaring in verschillende dansstijlen en legt zich nu met 50/fifty – haar dansgroep voor 50-plussers – toe op Butoh, hedendaagse dans en contactimprovisatie. Daarbij heeft ze vooral aandacht voor de expressieve ontwikkeling van haar dansers eerder dan het danstechnische. In Butoh geven dansers uitdrukking aan onderdrukte gevoelens en gedachten, aan de ‘duistere’ kant van de mens. Door die confrontatie op te zoeken proberen ze verandering op gang te brengen, zowel bij zichzelf als bij het publiek.

Organisatie: Danspunt

Cultuurcentrum - koor

In het koor van het Cultuurcentrum

Tickets

Gratis – kom spontaan eens langs