#dansstorm
Performance
  • Zaterdag 15:00 — 15:10

Dit project is toegevoegd aan je favorieten.

×

130 BPM

Ehren Verrelst

Deze voorstelling vatten in één woord? Dan moeten we wel gaan voor “luchtig”, want dat is 130 BPM zowel letterlijk als figuurlijk: de dansers vind je meer in de lucht dan op de vloer, en bovenal nemen ze zichzelf niet al te serieus.

Acht dansers springen in ritmes en richtingen die voortdurend veranderen. Ze brengen een ode aan het moment in de nachtclub waarop alle voeten even de zwaartekracht lijken te vergeten en samen de dansvloer laten trillen. Menselijke emoties zoals plezier, volharding, uitputting en zelfs een vleugje competitie wervelen rond elkaar heen. Neem een sprong in het onbekende en laat je verrassen door de explosieve kracht van 130 BPM!

Ehren Verrelst is een enthousiaste en ondernemende danseres, maakster en lesgeefster. Ze heeft een voorliefde voor luchtzwemmen, wiskunde, radslagen, heel hoog huppelen, puzzelen, verrassingen, fietsen met gesloten ogen (uiteraard enkel op een rechte baan zonder tegenliggers), springen, heel hard huilen en daarna weer schaterlachen, zweten en onafgewerkte dingen. Vorig jaar maakte ze 130 BPM samen met deCompagnie van de Podiumacademie Lier en werd gecoacht in het kader van De Dansvitrine Mechelen.

Dansers: Nienke Danneels, Robinne De Wreede, Lena Geudens, Lia Peters, Mirthe Swinnen, Anna T’Seyen, Victor Van Rossum, Megan Vincent

Organisatie: Danspunt

Ijzerenleen

Deze voorstelling gaat ook door om 18u op de Vismarkt.

Tickets

Gratis – kom spontaan eens langs