#dansstorm

Word vrijwilliger

DANSSTORM is het – gloednieuwe! – rondtrekkende dansfestival van Danspunt i.s.m. Passerelle vzw en Stad Kortrijk. Van vrijdag 17 t.e.m. zondag 19 september 2021 bestormen we Kortrijk met dans in al haar facetten. Van het Begijnhofpark tot het BUDA-eiland, van ’t Plein tot de verlaagde Leieboorden, de volledige publieke ruimte en diverse binnenlocaties worden ingepalmd door fantastische dansvoorstellingen, dansworkshops, (dans)films én veel meer! We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons Kortrijk willen bestormen. 

 

Wie zoeken we?

(1) Steek je graag de handen uit de mouwen? Is je 2de naam ‘fixer’? Dan ben jij de persoon die we zoeken om het openluchttheater in het Begijnhofpark op te bouwen en af te breken. (Periode: 30/08-04/09 & 20/09-21/09)

(2) Hou je van dicht contact met de artiesten en het publiek? Dan is artist management waarschijnlijk iets voor jou! Je wordt het aanspreekpunt van de artiesten en ondersteunt hen waar nodig. Daarnaast maak je ook de toeschouwers wegwijs in de voorstellingen.

(3) Zin om het publiek warm te verwelkomen en het programma van Dansstorm in alle talen te presenteren? Dan ben jij de geboren onthaalmedeweker die we zoeken.

What’s in it for you?

  • 3 dagen vol dans, dans én nog eens dans
  • Een blik achter de schermen van dit megacoole festival
  • Elke dag ontvangen worden door de Danspunt-medewerkers met een brede glimlach
  • Een vrijwilligersvergoeding
  • Iets om je maag te spijzen en je dorst te lessen
  • En… enkele toffe gadgets en een T-shirt om dit festival nooit te vergeten!

 

Ben je vrij 17, 18 en/of 19 september? Loopt je hart over van dans? Sta je te popelen om deel uit te maken van Dansstorm Kortrijk?

Stel jezelf kort voor via dansstorm@danspunt.be en hou 12 september alvast vrij voor een ontmoetingsnamiddag. We leren jou graag kennen en laten je op deze dag met veel enthousiasme al een stukje proeven van Dansstorm Kortrijk 😉