#dansstorm
Performance
  • Zondag 17:30 — 18:00

Dit project is toegevoegd aan je favorieten.

×

Revealing

Nicolas Vladyslav en Valeria Saija

Twee mensen leiden heel verschillende levens, maar wanneer ze elkaar kruisen, lopen hun wegen organisch in elkaar over. Revealing gaat over wie we zijn als mens, en hoe we ons met de wereld en met elkaar kunnen verbinden. Want je hebt meer overeenkomsten met de ander dan je soms zelf denkt.

Nicolas en Valeria zoeken en vinden een delicaat evenwicht tussen kracht en zachtheid. Bij elke beweging gebruiken ze hun lichaam om hun diepste zelf uit te drukken en hun ware essentie te onthullen aan elkaar en aan het publiek. Revealing is meer dan een voorstelling – het is een uitnodiging om de schoonheid van menselijke verbondenheid te omarmen.

Nicolas Vladyslav studeerde circus en dans, en werkte met choreografen zoals Sidi Larbi Cherkaoui, Lisi Estaras en Lisbeth Gruwez. Hij geeft les bij o.a. La Raffinerie (Brussel) en SEAD (Salzburg), waar hij Valeria Saija leert kennen. Zij danste o.a. voor Vittoria De Ferrari Sapetto, Seiko en het Belgische gezelschap Voetvolk. Nicolas en Valeria besloten om samen te schrijven, tekenen, en via choreografie hun levens in beweging te brengen.

Organisatie: Danspunt

Kruidtuin - openluchttheater

De performance gaat door in het openluchttheater in de Kruidtuin.

Openluchttheater

Tickets

Gratis – kom spontaan eens langs

Toegankelijkheid

Wie zich voortbeweegt in een rolstoel kan plaatsnemen links en rechts van de laagste rij van het theater. Laat ons gerust je noden en bezorgdheden weten. We zijn beschikbaar om je te assisteren.