#dansstorm

Organiseer mee

Ben jij een Kortrijkzaan die graag je dancing shoes aantrekt, af en toe, vaak of altijd? Zit je met een wild of minder wild dansidee*? Alleen of met veel, binnen of buiten, in een act of ander project, of zomaar, omdat je er goesting in hebt?

Dan zijn we op zoek naar jou! Maak mee deel uit van het rondtrekkende festival DANSSTORM, dat voor de eerste editie in Kortrijk neerstrijkt, van 17 t.e.m. 19 september 2021. Een festival door en voor Kortrijkzanen.

DANSSTORM bezet de stad met heel veel dans in al haar facetten, en wil alle inwoners actief betrekken en laten deelnemen. DANSSTORM vind je terug op podia, in de straten en op de mooie en speciale plekken verspreid in de stad. Bestaande en nieuwe dansvoorstellingen, workshops, initiaties en toonmomenten.

We nodigen alle Kortrijkzanen uit om dans te proeven, voelen, kijken, ademen, beleven én natuurlijk zelf te dansen. Ook willen we dansminnend Kortrijk engageren om met hun dans(idee) naar buiten te komen op zondag 19 september, op autoloze zondag.

Iedereen die iets heeft met dans of iets dansachtigs – jong en oud, met veel ervaring of zonder, alleen of met vrienden en/of familie … – mag van zich laten horen. We laten Kortrijk massaal dansen én van dans genieten!

*Denk wel zo coronaproof mogelijk en probeer te anticiperen op de veranderende maatregelen.

Interesse om mee te organiseren?

Laat van je horen vóór 14 juni 2021 en stuur een mail naar dansstorm@danspunt.be waarin je jezelf en je dansidee kort voorstelt. Jouw idee hoeft zeker nog niet tot in de details te zijn uitgewerkt. We zijn heel benieuwd naar wat er leeft aan dans in Kortrijk!

Heel veel goesting, maar nog geen concreet idee? Neem een kijkje op de inspiratiepagina op onze website of neem contact op.

Wat mag je verwachten?

  • Je krijgt een plaats op DANSSTORM! En wordt dus mee opgenomen in het programma en de communicatie (website, programmaboekje,…) van deze eerste editie. Waar nodig en mogelijk bieden we je ook ondersteuning op andere vlakken. DANSSTORM-hulplijn to the rescue!
  • Tijdens één van de infomomenten krijg je ook de kans om kennis te maken met jouw mede-initiatiefnemers.
  • Als mede-initatiefnemer van DANSSTORM 2021 ben je een van de belangrijkste dansers van het festival. Dus leggen we extra in de watten! Binnenkort meer hierover…