#dansstorm

Word vrijwilliger

DANSSTORM is het rondtrekkende festival van Danspunt, i.s.m. Stad Mechelen en RADAR. Van vrijdag 15 t.e.m. zondag 17 september bestormen we Mechelen met dans in al haar facetten. Van de Kruidtuin tot de Vismarkt, van het Koor tot de winkelstraat: het centrum en diverse binnenlocaties worden ingepalmd door fantastische dansvoorstellingen, dansworkshops, (dans)films én veel meer!

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons Mechelen willen bestormen.

Voor volgende shift zijn we nog op zoek naar vrijwilligers:

FLYEREN IN MECHELEN

  • Flyers uitdelen op de Grote Markt.

Wanneer?

  • Zaterdag 16/9: 2 vrijwilligers, 10:00 – 13:00

 

We verwelkomen je graag met een brede glimlach en soigneren je voor het harde werk met o.a. heerlijk eten en drankjes. We voorzien ook een vrijwilligersvergoeding per dag en enkele toffe gadgets en T-shirt om dit festival nooit te vergeten. En we sluiten het festival samen af met een lekkere maaltijd en een crewdrink! Eeuwige appreciatie!

 

Ben je vrij op 15, 16 en/of 17 september? & wil je een handje helpen tijdens het festival? Mail dan naar elena@danspunt.be met je contactgegevens, stel jezelf kort voor en vermeldt wat je graag doet tijdens het festival.

Hou ook woensdagavond 13 september vrij voor een gezellig kennismakingsmoment. We leren jou graag kennen en geven je een korte preview van Dansstorm Mechelen. 😉

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen! Mail naar elena@danspunt.be of bel naar +32 479 67 50 66 en vraag naar Elena Decock.